Producenci

Ostatnio przeglądane

Rich One dla krewetek 10g QualDrop Zobacz większe

QD Rich One dla krewetek 10g

RICH ONE to bogactwo kwasów fulwowych, aminokwasów, mikroelementów oraz oligosacharydów, które otrzymywane są w naturalnych procesach m.in. fermentacji. Kwasy fulwowe zawarte w RICH ONE przyśpieszają i ułatwiają transport minerałów, witamin do komórek, zwiększają wchłanialność składników pokarmowych, wykazują bardzo silnie własności antyoksydacyjne. 

Więcej szczegółów

24,22 zł

24,23 zł

Ostatnie sztuki
Ostatnie sztuki

Dodaj do listy życzeń

Nowy

3 Przedmioty

Ostatnie egzemplarze!

Więcej informacji

RICH ONE to bogactwo kwasów fulwowych, aminokwasów, mikroelementów oraz oligosacharydów, które otrzymywane są w naturalnych procesach m.in. fermentacji. Kwasy fulwowe zawarte w RICH ONE przyśpieszają i ułatwiają transport minerałów, witamin do komórek, zwiększają wchłanialność składników pokarmowych, wykazują bardzo silnie własności antyoksydacyjne. Po za tym dzięki zawartości m.in. aminokwasów, mikroelementów przyczynia się m.ni. do rozwoju planktonu w akwarium i tworzenia równowagi biologicznej. RICH ONE można stosować w krewetkariach i akwariach roślinnych.

Dawkowanie
Typowo 1 płaska łyżeczka na 20-25 litrów wody raz na 2 tygodnie lub regularnie do każdej podmiany wody. W przypadku startu nowego zbiornika dawkę można podwoić. Produkt barwi wodę na kolor lekko brązowo-bursztynowy, który ustępuje z czasem. Produkt higroskopijny. Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Zwracać uwagę, aby nie umieszczać w opakowaniu mokrej łyżeczki.

Dostępne opakowania: 10 g (saszetka + łyżeczka dozująca) i 30 g (szklany słoiczek + łyżeczka dozująca)

Opinie

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

QD Rich One dla krewetek 10g

QD Rich One dla krewetek 10g

RICH ONE to bogactwo kwasów fulwowych, aminokwasów, mikroelementów oraz oligosacharydów, które otrzymywane są w naturalnych procesach m.in. fermentacji. Kwasy fulwowe zawarte w RICH ONE przyśpieszają i ułatwiają transport minerałów, witamin do komórek, zwiększają wchłanialność składników pokarmowych, wykazują bardzo silnie własności antyoksydacyjne. 

Napisz opinię